Ultieme coatings

Wat is een N-XTC Glasscoating?

N-XTC Quartz Coat 4D is specifiek ontwikkeld om uw auto te beschermen tegen dagelijkse gebruikssporen en slijtage waar aan uw lak onderhevig is. De N-XTC Quartz Coat 4D heeft een hardheid van 8H (Schaal van Mohs) en levert ca 1 micron (meetbare maat lakwerk) aan dikte. In het dagelijks leven merkt u dat uw vervuilde auto gemakkelijker te reinigen is, dit houdt in dat insecten, watervlekken en teer minder aan uw lakwerk hechten. Hierdoor is het eenvoudiger om dit snel te kunnen reinigen. Omdat de coating flexibel en schoon is van zichzelf, kan oxidatie minder hechten aan het oppervlak, waardoor er een permanente diepe glans en reflectie blijft!

Zelfreinigend, beschermend, effectief & efficiënt

N-XTC zet de standaard op het gebied van langdurig beschermende coatings. Zo krijgt u met een N-XTC glasscoating een maximaal resultaat. Bovendien krijgt u op onze N-XTC glasscoating 2 jaar garantie. De belangrijkste reden voor een behandeling is dat u de lak van uw auto wilt beschermen. Daarnaast wilt u natuurlijk ook het fraaie uiterlijk van uw voertuig behouden. N-XTC zorgt voor een langdurige bescherming samen met een uitstraling die vaak beter is dan van hoge kwaliteitswaxen. Een N-XTC glasscoating blinkt niet alleen uit in duurzaamheid en weerstand tegen allerlei invloeden. Het maakt het dagelijks onderhoud van uw auto veel eenvoudiger. Zo wordt wassen makkelijker omdat de coating zelfreinigende eigenschappen heeft. Vuil hecht zich veel minder snel aan de coating dan aan lak die gewaxt is. Vaak is alleen water voldoende om het vuil te verwijderen.

N-XTC Quartz Coat 4D

N-XTC Quartz Coat 4D

De extra hardheid van N-XTC Sync. Quartz Coat 4D maakt de lak harder en taaier en beschermt hiermee tegen kleine krasjes. Deze eigenschappen maken N-XTC Quartz Coat 4D een uitstekende keuze om u dagelijkse auto te beschermen tegen alle weer en –omgeving’s invloeden voor een periode van 24 maanden (of 60000 KM).

N-XTC Coat Finish 3D

N-XTC Coat Finish 3D

N-XTC Synt. Coat Finish 3D is een sealant welke hecht aan de N-XTC Quartz 4D met 2 belangrijke eigenschappen:

  • Het versterkt het hydrofobe effect van de coating
  • De 3D finish zorgt ervoor dat uw lakwerk zacht aanvoelt!

Naast deze 2 belangrijke eigenschappen levert de N-XTC Synt. Coat Finish 3D verbeterde prestaties in UV bescherming en hydrofobe eigenschappen, welke de auto er langer schoner uit laten zien.

N-XTC Quartz Coat Trim

N-XTC Quartz Coat Trim

De N-XTC Quartz Coat Trim beschermd uw sierlijsten, rubbers en kunststof onderdelen. De trim Coat is ook ideaal voor applicatie op gerenoveerde koplampen en voorkomt oxidatie en verlies van helderheid. Het hersteld en beschermd al de kunstoffen aan uw auto en heeft een lange standtijd.

Gyeon Quartz coatings

De coatings van N-XTC staan door bewezen prestaties bij ons op nummer 1. Maar naast N-XTC gebruiken wij bijvoorbeeld ook coatings van Gyeon Quartz.

Q² RIM Coating voor uw velgen.

Q2 RIM

Q² Rim is een op quartz gebaseerd sealing product voor velgen. Het grootste voordeel is de extreme duurzaamheid en ongekende zelfreinigende werking. Het is volledig bestand tegen chemicaliën met een pH tussen 2 en 11. Het grootste voordeel is de extreme duurzaamheid en ongekende zelfreinigende werking.

Q² Fabric Coat Coating voor uw cabrio.

Q2 Fabric coat

Q² Fabric zorgt voor een sterke coating die textiel niet alleen beschermt tegen vuil, maar vooral tegen UV-straling. Het voorkomt dat de kleur van het textiel vervaagt of verandert, zoals gebeurt bij langdurige blootstelling aan zonlicht of bij contact met sterke chemicaliën.

Referenties