Vak­kundige detailing

Interieur­behandeling

Wij zorgen ervoor dat het gehele interieur van uw auto weer in een topstaat verkeert. Wij gaan alleen voor het hoogst mogelijke resultaat door middel van precisie en vakmanschap.

Allereerst word uw interieur goed gestofzuigd en gaan wij alle kunstoffen ontvetten, doormiddel van PH neutrale reiniger, hierdoor zal stof en vet verdwijnen. Vervolgens er een beschermende laag worden aangebracht op het kunststof, welke niet glimt! Naast de kunststoffen, maken wij de ramen grondig en streeploos schoon. Tevens kunnen wij de Gyeon Q² antifog aanbrengen, welke er voor zorgt dat uw ramen niet meer zullen beslaan.

Vlekken in de stoelen, voor ons geen probleem! Doormiddel van onze speciale stofzuiger , zuigen wij al het vuil uit de stoelen. Wat overblijft is een schoon en vlekvrije stoel.

U heeft een auto met lederen interieur? deze kunnen wij weer in originele conditie krijgen. Dit doen wij door het reinigen met een speciale leerreiniger. Als laatste kunnen wij uw lederen interieur een Gyeon Q² leathercoat geven. Uw lederen interieur zal weer die mooie matte uitstraling krijgen!

Ook kunnen wij vieze geuren uit uw auto halen, doormiddel van ons ozon apparaat. Ons ozon apparaat geeft ozondeeltjes af, welke alle organische vervuiling afbreekt. Uw auto zal weer fris en nieuw ruiken.

Exterieur­behandeling

Bij de behandeling van het exterieur word uw auto allereerst grondig gewassen en ontvet. Alle deurstijlen, scharnieren, naden en kieren zullen grondig worden ontvet. Het wassen van de auto gebeurt met een PH neutrale shampoo. Naast het grondig wassen van de lak, maken wij uw velgen ook netjes schoon. Dit doen wij doormiddel van een chemische reiniger, om uw velgen te ontdoen van remstof en ander vervuiling.

Na het wassen zal uw auto compleet worden gekleid. Dit houd in dat alle teerdeeltjes, vliegen zullen worden verwijderd en uw lak zal hierdoor al glad aanvoelen.

Na het kleien, zal gestart worden met het polijsten van de lak. Na advies en de wens van de klant zullen wij in 1 of meerdere stappen polijsten. Na het polijsten zullen uw ramen netjes en streep loos worden schoongemaakt.

Als laatste kunt u kiezen voor bescherming van uw lak. Dit kan doormiddel van een wax of sealant. Een wax zorgt voor meer glans en een sealant zorgt voor langere bescherming. Wil u nu echt een langdurige bescherming, kies dan voor een keramische glascoating van Gyeon. Deze coating zorgt voor de maximale bescherming, glans en is super waterafstotend. Ook voor uw velgen kunnen wij een speciale coating van Gyeon aanbieden, de Gyeon Q² Rim.

Referenties