Jeffrey Klump

Hoi, ik ben Jeffrey Klump, 22 jaar oud en werk bij Autocare. Tijdens de weekenden run ik mijn eigen autopoetsbedrijf, dus je kunt wel zeggen dat auto's een groot deel van mijn leven opvullen. Naast het harde werken, probeer ik ook tijd te maken voor de leuke dingen. Afgelopen weekend heb ik naast mijn werk dan ook volop genoten van Vaderdag.

Ik kijk er altijd naar uit om weer aan het werk te gaan, ook na een druk weekend. Wat ik waardeer aan Autocare is dat Arnoud, de baas, zelf ook actief op de werkvloer aanwezig is. Dat is iets wat je niet vaak ziet bij bedrijven in deze sector en het helpt bij het opbouwen van een betere band. Hoewel ik vrij nieuw ben in het team, vind ik het leuk om met de anderen te praten over auto's, sport, en andere interesses.

Ik ben in de wereld van auto-detailing terechtgekomen via verschillende banen. Eerst werkte ik bij PostNL, vervolgens bij Volkswagen waar ik ook auto's poetste, en nu bij Autocare. Ik kwam hier terecht via een vacature op het internet en mocht snel aan de slag na een leuk gesprek met Arnoud.

De reden dat ik bij Autocare werk, is voor de stabiliteit en om dingen te leren die ik kan toepassen in mijn eigen bedrijf. Mijn favoriete auto is de BMW M5 e39, ondanks dat mijn ervaring met deze auto niet altijd rozengeur en maneschijn is geweest, haha.

In mijn vrije tijd speel ik graag voetbal en luister ik bijna constant naar muziek, vooral naar country en Johnny Cash. Mijn sociale leven staat misschien een beetje op een laag pitje doordat ik mijn prioriteit veel bij werk leg, maar daar kies ik zelf voor.

Mijn toekomstplan is om mijn eigen bedrijf te laten groeien, waardoor ik wellicht minder uren bij Autocare zal werken. Hoe ik mijzelf zou omschrijven is dat ik een gevoel voor humor heb, graag doorzet en sociaal ben.

Bekijk ook

RoBbin jansen van der sligte

Detailer

Rick de vries

Detailer

Danny barten

Detailer