Rick de vries

Mijn naam is Rick de Vries, 20 jaar oud, en ik ben gespecialiseerd in het plakken van auto's bij Autocare in Deventer. Mijn interesse voor dit vakgebied is ontstaan door het kijken van filmpjes over auto wrapping en ik ben uiteindelijk een reclameplak-opleiding gaan volgen. Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen en kreeg ik de kans om veel te leren en te groeien in dit vak. Dankzij goede begeleiding en nuttige adviezen van mijn collega's, werd ik snel professioneler.

Ik ben bij Autocare terechtgekomen via een oud-collega en ik werk er inmiddels alweer bijna een jaar met veel plezier. Wat ik vooral waardeer aan Autocare is de vrijheid en het vertrouwen dat ik krijg. Hier heb ik de kans gekregen om mijn verantwoordelijkheidsgevoel verder te ontwikkelen en mijn vaardigheden te verbeteren. Als enige vaste plakker in het bedrijf, werk ik veel zelfstandig. Dit sociale contact wordt wel weer opgevuld gedurende de pauze’s met collega’s. Daarnaast plak ik soms ook samen met Arnoud, de eindbaas.

Ik geniet van de variatie in mijn werk. Elke auto heeft unieke vormen en biedt nieuwe uitdagingen, wat het werk altijd interessant houdt. Hoewel ik alle auto's waardeer, is mijn persoonlijke favoriet de Dodge Challenger Demon, voornamelijk omdat deze auto niet zo vaak in Nederland te zien is. Ik hou van dingen die een beetje anders zijn.

Naast mijn werk breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden, ga ik regelmatig de stad in en plan ik af en toe weekendjes weg. Daarnaast houd ik me fit door fitness en Systema, een Russische vechtsport die ik beoefen samen met mijn stiefvader en een vriend.

Mijn toekomstplannen zijn nog niet heel concreet. Net zoals ik bij Autocare terecht ben gekomen, kijk ik wat er op mijn pad komt. Voor nu ben ik heel tevreden waar ik ben en zie ik mezelf de komende jaren nog wel bij Autocare werken.

Als ik mezelf moet beschrijven, dan zou ik zeggen dat ik precies ben, aandacht heb voor detail, sociaal en collegiaal ben. Daarnaast kan ik goed adviseren en ben ik zakelijk in mijn klantcontact.

Bekijk ook

Jeffrey Klump

Detailer

Joshua fransen

Detailer

Wouter Nijsink

Detailer