rutger wilbrink

Hallo, ik ben Rutger, een 20-jarige automotive-enthousiasteling met een passie voor auto detailing. Ik werk nu 8 jaar bij Autocare, waar ik begon toen ik slechts 12 was. Sindsdien heb ik mijn weg omhoog gewerkt van eenvoudige klusjes tot het hebben van verantwoordelijkheden op het gebied van planning, klantcontact en natuurlijk auto detailing.

Automotive zit in mijn familie. Mijn oom heeft een autogarage gehad en mijn vader heeft ook in de branche gewerkt. Ik heb altijd geweten dat ik iets in deze sector wilde doen. Toen mijn broer mij de kans bood om bij Autocare aan de slag te gaan, greep ik deze met beide handen aan.

Wat mij drijft in mijn werk is de diversiteit. Elke auto vraagt om een andere aanpak en een uniek pakket van diensten. Dit houdt me scherp en leergierig. En natuurlijk, de schoonheid van de auto’s en de band met collega’s maken het werk alleen maar leuker.

Naast het werk, ben ik vaak te vinden op mijn mountainbike, spreek ik af met vrienden, of ben ik – verrassing – nog steeds bezig met auto’s. Mijn favoriete auto is de GT3 RS. Het is mijn doel om er ooit een te bezitten, maar dat vereist nog wat meer werk en discipline…

Wat betreft mijn toekomst zie ik mijzelf een eigen bedrijf starten, hoewel ik daar nog geen concrete plannen heb. Mijn eerste prioriteit is om een solide basis voor mezelf te creëren. Daarna kan ik me meer op mijn ondernemersambities richten.

Ik zou mezelf omschrijven als integer, leergierig, en een aanpakker. Mijn motto is niet ‘Hard work pays off’, maar ‘Smart work pays off’. Dit reflecteert mijn geloof in efficiëntie en het streven naar perfectie, vooral als het om auto’s gaat.

Bekijk ook

Jeffrey Klump

Detailer

Joshua fransen

Detailer

Wouter Nijsink

Detailer