Wouter Nijsink

Hallo, ik ben Wouter Nijsink, 21 jaar oud. Mijn weekenden zijn vaak gevuld met auto-gerelateerde activiteiten. Zo ben ik onlangs met een vriend bezig geweest met het uitzetten van een tourrit voor Honda S2000’s in Nederland. Dan rijden we de geplande route en beoordelen wij of het haalbar is. Een toekomstige rit met zo'n 20 tot 30 auto's staat op de planning!

Na zo’n weekend zie ik er altijd naar uit om weer aan het werk te gaan. Werken bij Autocare is meer dan alleen een baan voor mij; het is mijn passie. Ik begon klein, niet zeker wetend wat ik wilde worden en studeer nu nog steeds om automonteur te worden. Maar bij Autocare kan ik me volledig focussen op wat ik echt leuk vind: werken met geweldige auto's en mijn aandacht voor detail inzetten.

Mijn interesse in auto detailing begon bij een bedrijf genaamd Oude Mulders. Daar zag ik hoe auto's gepoetst werden en in plaats van te focussen op het monteurswerk, werd ik daar door mijn interesse meer als poetser ingezet. Zo raakte ik steeds meer betrokken bij dit vak.

Sinds dat ik werk bij Autocare voelt het alsof er een hele nieuwe wereld voor me is opengegaan. De auto's zijn indrukwekkend, alles ziet er netjes uit en het team zorgt voor een leuke werksfeer. Daarnaast is Arnoud een fijne werkgever waarmee ik goed kan opschieten.

Mijn favoriete auto's zijn Japanse modellen, zoals de Nissan Skyline en Sylvia. Zelf rij ik een Lexus IS200, die ik nu een jaar heb en langzaam aan het ombouwen ben tot een circuitauto.

Buiten werk om houd ik ervan om op de Nurburgring te rijden, aan auto's te sleutelen, te poetsen en te modificeren. Mijn toekomstplannen? Voorlopig blijf ik zeker bij Autocare werken. Daarnaast heb ik samen met een vriend een loods waar we in onze vrije tijd auto's poetsen.

Een paar woorden die mij goed beschrijven zijn gedreven, nauwkeurig, gepassioneerd en altijd open voor meer. Ik kijk ernaar uit om te zien wat de toekomst nog meer in petto heeft.

Bekijk ook

Arnoud Wilbrink

Eigenaar

Bas engelhart

Detailer

Rutger wilbrink

Detailer